Vzal jsem si svou šéfkuchařskou zástěru, připravil surovinu a pustil se do práce.
Nejdřív jsem si uvařil vajíčka na tvrdo, protože těm vyfouklým jsem nějak nikdy nepřišel na chuť, ani když jsem je třeba zapíjel smetanou nebo k nim přikusoval mazanec.
Pečlivě jsem zkontroloval barvu barvy na vajíčka. Kdybych se přehmátl třeba na zelenou, byla by vejce pro mou potřebu zcela nepoužitelná.
Barva byla oukej, tak jsem ji rozmíchal s vodou a octem a už to jelo!
Pak jsem chvilku čekal, až to oschne, a odháněl přitom psa, který vařený vajíčka prostě zbožňuje a pro tradice nemá porozumění.
Tááák, hezky fixkou díry...
...ještě vystínovat tužkou, ať to vypadá dovopravdicky...
...hotovo! Konečně mám krasýrlice, jaký jsem vždycky chtěl!
Přeju veselé velikonoce a ať si vykoledujete vše, po čem toužíte ;)