Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Chtěl jsem napsat něco vtipnýho, ale nic mě nenapadá, myslíš, že se to po konzumaci takto upraveného Čendy zlepší?...

0 0
možnosti
Foto

Po konzumaci? Určitě...Mně jse vždycky líp, když mám plný břicho. Není totiž nic horšího, než hladová myš. :-)

0 0
možnosti
MR

M51i31c98h90a15l 75R49y83b61a

19. 3. 2013 21:49

Myš....hlodavec.....králík....česnek.....

Děsím se toku svých myšlenek  ;-(

0 0
možnosti
Foto

Aby příště nebyl Kabir na česneku... :-)

1 0
možnosti
TS

Super nápad - jde to i na grilu? Miluju tě, Kabire, s tím alobalem na hlavě jsi neodolatelný! VR^:-)

0 1
možnosti
MV

M87i10l45a57n 53V41e54l24k70ý

19. 3. 2013 23:58

To se při tom grilování nenajde žádnej trouba?

0 0
možnosti
Foto

Znám... dělám... super!R^ karma.

1 0
možnosti
MT

Doporučuju dozmačkat do brkaše, spolu se spoustama másla. Z brkaše se tak stane mana nebeská. Když se ovšem ovládnete a pečený česnek nesežerete dřív, než se dovaří brambory. Jo a u téhle úpravy je důležité, jestli vezmete čínu, nebo tuzemáka, protože všechny ty pachutě a pasmrady z číňana touhle úpravou ještě vyniknou a kazí dojem.

2 0
možnosti