- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chtěl jsem napsat něco vtipnýho, ale nic mě nenapadá, myslíš, že se to po konzumaci takto upraveného Čendy zlepší?...
Po konzumaci? Určitě...Mně jse vždycky líp, když mám plný břicho. Není totiž nic horšího, než hladová myš.
Myš....hlodavec.....králík....česnek.....
Děsím se toku svých myšlenek
Super nápad - jde to i na grilu? Miluju tě, Kabire, s tím alobalem na hlavě jsi neodolatelný!
To se při tom grilování nenajde žádnej trouba?
Doporučuju dozmačkat do brkaše, spolu se spoustama másla. Z brkaše se tak stane mana nebeská. Když se ovšem ovládnete a pečený česnek nesežerete dřív, než se dovaří brambory. Jo a u téhle úpravy je důležité, jestli vezmete čínu, nebo tuzemáka, protože všechny ty pachutě a pasmrady z číňana touhle úpravou ještě vyniknou a kazí dojem.