Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pořád přemýšlím, proč je tak důležité, nezadělat si zástěru?;-)....

Si vzpomínám, že mně dělala babička, když stoupala rtuť teploměru neúměrně vysoko, domácí Occté....trochu octa, cukr, sůl, špetku pepře a dolít vodou, parádně mě to osvěžilo. Zmrzlinu tam nedávala, to je tedy fakt, ale od té doby mám rád nálev:-)

0 0
možnosti

a když tady je dneska zrovna taková kosa. Ale dala bych si hned i bez zmrzliny. Mnam.

1 0
možnosti
Foto

.....že by zmrzlinu taky už někdo sežral? :-)

0 0
možnosti

Ty nožičky! Kabírečku, nic si nedělej ze Zdeněčka, žárlí!:-)

3 0
možnosti
Foto

Ty jsou co? Moje a z plyše :-)

2 0
možnosti

Ohavná, šilhavá myš.

0 5
možnosti

Tos přepísk, broučku. Budeš zas bez večeře!;-O

3 0
možnosti

;-Dpřemýšlím, jestli jsem zmrzlinu, která tam příjde, koupil nebo jestli jsem ji už sežral?;-D

To také  často zažívám. Díky za inspiraci.

2 0
možnosti
Foto

Tak to jsem rád, že se to nestává jenom mně :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Jsem slušňák. Je slušné se na začátek představit a říct o sobě pár věcí, abych zamezil nejrůznějším mediálním spekulacím.
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!

Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz