Diskuse
Kabir vaří Chilli con carne
Děkujeme za pochopení.
V61l64a20d49i81m57í18r 57K43r48o51u34p75a
No, já raději fazole vařím sám, a možná bych napřed tu cibulku osmahnul, pak na ni teprve dával to maso. Kdysi jsem sem dával recept na trochu podobnou věc, i když s chudšími surovinami
http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/101261/Kdyz-vari-chlap-aneb-Fazolovo-zapecena-namka.html#t2
M43y50š61á83k 59K33a85b62i68r
Ahá, tak vy to máte takhle vymakaný - fazole přes noc... Na to já nemám trpělivost. Jak se to dá koupit v pixle, jdu do toho. I řepu jsem si teď kupoval předvařenou, protože podupávat nožkou dvě hodiny vedle hrnce, to není nic pro mě...
Já to tam dávám najednou, aby se to podmastilo tukem z toho masa a nemusel jsem pod cibulku dávat olej. Páč mě z toho jednou tak chytl můj plyšovej žlučník, že jsem pištěl na celý Mexiko!
L58u81c11i79e 66E95d62m22o87n26d64s47o94n
Milý Kabire, můj manžel (a šéfkuchař v jedné osobě) tě právě dal za příklad celé své mordpartě. Za odměnu u nás máš lyžovačku/golf ve Skalistých horách zdarma. Bonus: špajzku máme narvanou celoročně. Společnost máme taktéž vybranou, samý jelen, vlk, či tlustorohá ovce. A možná příjde i Méďa Béďa. Tak se někdy zastav.
M87y72š42á39k 89K91a66b77i11r
Jelen - nevadí. Vlk - nevadí. Ovce - nevadí. Béďa - nevadí.
Ale co kočky, Lucie? Jak jste na tom s kočkama?
F52r37a78n56t80i59š58e32k 98F61l47í71s66e78n53s13k62ý
Hele Kabire, ty seš buď kouzelník nebo fakír....rozpálená plotna a ty si tam jen tak mýrnix týrnix chillis přešlapuješ u pánve...seš azbestovej či co?
M26y84š23á88k 30K66a61b41i79r
Tak to víte, Františku, znám svý limity. Spálil jsem se zatím jen jednou a to bylo na Severním pólu o polární kahan. Kam se na to hrabe nějaká trapná sklokeramika...
Š59á64r55k67a 88A43n12d64r53l34o42v41á
Kabire, zrovna u tvého mexicko-amerického pokrmu jím ukrajinské jídlo. V době protiruské nálady si zřejmě dovoluji dost,ale když ono je to fakt výborný.Kamarádka tomu říká šuba a možná to znáš.
M15y87š71á40k 14K85a59b30i92r
Neznám, ale rád poznám!
Jestli mi na kabir@kabir.cz pošlete recept nebo odkaz na recept, vyzkouším to, ju? S fotodokumentací, samozřejmě!
M87i36l37a74n 81Š63e22l31i70g27a
Jirka Babica se reinkarnoval do plyšové myši? Hlavně hodně eidamu, barevné papriky a protlaku.
M24y10š10á92k 75K40a71b13i68r
...šiš... myslíte, že až tak? Když já to jinak neumím...
Když mi pošlete svůj recept, rád ho vyzkouším. Jsem myš, která se nebrání inovacím!
Š35t29ě69p31á80n78k34a 26B89e61r74g80e58r65o76v28á
To jsem ráda, že tě Kabire vidím u přípravy tohoto skvostného pokrmu . Posledně jsem se seznámila až s výsledkem, ale i tak se mi dělaly boule za ušima
M15i94l94a98n 41R82a89d28e67k
je to velmi chutne to chili con carne ( s jedni L), ale neni to mexicke, je to americke jidlo ktere se inspirovalo u Mexicanu. Ale dobre to je.
M16y93š12á38k 95K41a18b52i43r
No vidíte, člověk i myš se učí každý den!
...já myslel, že jediný americký, co umím uvařit, je krocan. A hele, jakej mám repertoár...
J50a43r26o57m10í57r 50P31e59t13ř65í53k
Kdy bude Kabir opět vařit podle Víta Kovandy?
F15r44a72n39t30i89š30e91k 90S39m96u17t61n34ý
A hele. Troll a Kabiršikanér petřík dorazil!
M30i59l18a55n 89K54l72o82u93č70e77k
A nakonec posypat spoustou čerstvého koriandru ...
V10l58a38d98i74m50í87r 59Š51n20e46k
Ano, mám také takový podobný ohřívací recept. Ale to je spíše jako polévka. Taková hustší a součástí receptu je tuším hořká čokoláda, ale jinak dobré jídlo v každém případě.
- Počet článků 97
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1155x
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!
Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz