Diskuse
Kabirova ryba pod peřinkou
Děkujeme za pochopení.
P25a67v48l80a 26C12t11i83b14o38r54o68v84á
Proč já čtu Kabira vždycky poránu??? Pokaždý z toho dostanu hlad a snídaně v nedohlednu, achjo... Super, vyzkouším ...
A jestli ti, Kabire, můžu fušovat do hobby (ovšem bez úúúžasných fotek), tak zkus taky tohle někdy:
kapří filetys bylinkovou krustou
Budete potřebovat toustový chléb, máslo,sladkou smetanu, sůl, petržel, pepř a seříznuté kapří filety Připravené kapří filety opepřete, osolte,pokapejte citronem a nechte marinovat. Toustový chléb pokrájejte na kostičky, vzadělávací míse maličko osolte, opepřete, přidejte rozpuštěné máslo a přilijtetrochu smetany. Přidejte ještě posekanou petržel, na množství nešetřete,případně použijte či přidejte dobromysl, bazalku nebo jiné sezonní bylinky.Všechno promíchejte a promačkejte, až vám vznikne jakási pasta. Dno pečicínádoby (klidně použijte i remosku) pokryjte pečicím papírem, který pokapejtezbytkem rozpuštěného másla. Obě půlky kapra tam položte kůží navrch, hmotu nakrustu rozdělte na polovinu a rovnoměrně rozetřete na kapří maso. Na čtvrthodinky vložte do trouby rozehřáté na 180 stupňů a můžete servírovat. Díkykrustě z toustového chleba přitom klidně zapomeňte na přílohu.
M67y19š58á55k 64K24a97b65i97r
Hezkýýý! Já teď vařil něco podobnýho, králíka schovanýho pod nádivkou. Je to na mých domovkách v Kabirově spižírně
Š79t31ě22p81á50n68k17a 32B96e75r40g56e73r21o92v59á
Ten neznám, ten musím vyzkoušet
M42y42š91á68k 56K51a84b37i43r
Jak to dopadlo, Štěpánko?
J21a16r44o72m36í45r 27Š55i70š10a
patrně nějaká dieta, tak jsem dal karmu.
M93y88š29á43k 45K30a32b70i18r
Spíš "o-patrně dieta", Jaromíre - nakynul mi plyš a potřebuju tak dvě deka shodit, ale zase tejrat se jenom mrkví, to pro mě není... dík a pěknej den!
J83u43l71i64e 64T33a16l52p30o38v46á
Kabire, měla jsem na tu tvojí rybku hned, jak jsem četla tvůj recept. A teď? Půl pekáčku už jsem slupla Výborné!
M84y47š38á61k 72K58a69b40i23r
Jé, to jsem rád, že podle toho někdo dovopravdicky vaří a nedělám se s tím jen pro srandu králíkům
Králíkům... Králík! Jdu hledat recept na králíka!
Z11u12z21k97a 69S23o97u56č47k34o79v75á
Mňam a dobrou chuť
M10y80š36á72k 72K18a71b21i20r
Já už jsem to dávno sežral, tak si nechám dobře trávit, ju?
M49a71r56i14e 80Š14í83p56k72o10v77á
To je fakt velmi sympatický recept. Jen bych nesměle navrhovala z avocada udělat něco jako salsu s limetkou, česnekem a petrželkou - a přikusovat:-). Ty myšiska ale vědí, co je dobré. A krysák Remy z Ratatoille, taky.
M22y60š80á32k 72K93a50b34i58r
Remy je můj velkej vzor!
Čtete mi myš-lenky, taky jsem si říkal, jestli to avokádo nenašmidlat vedle s něčím, ale pak jsem si řekl: "Hele, Kabire, nedělej chytrýho a drž se návodu." A taky jsem byl zvědavej, co tam udělá. Ale příště, jak pravíte, s limetkou, česnekem...
M15i95r57k70a 83Š66v12a88r10c50o97v28á
vypadá to úžasně a určitě to tak i voní šikulka
M12y97š62á49k 50K65a42b92i72r
Voní. Sousedi se nám stahovali pod okna ve smečkách. Ajša je rozháněla oháňkou
J60i78ř96í 86M29i54t50á98č24e31k
Kabire, že ty se chceš dostat do módní vlny doby - všude se vaří? Na mě moc složitý, Když rybu tak pořádnej zavináč!! Za zpracování jsem "nucen" dát .
M86y61š96á53k 23K85a29b24i12r
Vařím už dva roky, přeci!
Prozradím vám tajemství: Tu módní vlnu jsme s panem Pohlreichem a panem Babicou rozpoutali my, protože v Čechách se prakticky nevařilo. Tak jsme si rozdělili rajóny, pan Pohreich má ty prachatý, pan Babica ty špekatý a na mě zbyli recesisti. Ale pššššt!
Š94á56r32k12a 59A19n62d28r81l31o37v18á
Vypadá to dobře. Jen tam nenacpu to avokádo
M40y85š24á44k 77K72a96b46i56r
Anoano, jak už jsem psal níže, dal jsem ho tam, ale nepochopil
Z41u50z10a18n36a 64A46n28d90r77l43o38v76á
Jeste se nenarodila ryba, kterou bych nesezrala Ale tento recept neznam, urcite vyzkousim, vypada to fantasticky
M47y76š66á36k 67K76a85b22i55r
Je to děsná dobrota. Jako všechno, v čem je sýr, logicky
- Počet článků 97
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1155x
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!
Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz