Diskuse
Kabirova ryba pod peřinkou
Děkujeme za pochopení.
P66a33v11l78a 20C30t88i10b42o57r82o22v45á
Proč já čtu Kabira vždycky poránu??? Pokaždý z toho dostanu hlad a snídaně v nedohlednu, achjo... Super, vyzkouším ...
A jestli ti, Kabire, můžu fušovat do hobby (ovšem bez úúúžasných fotek), tak zkus taky tohle někdy:
kapří filetys bylinkovou krustou
Budete potřebovat toustový chléb, máslo,sladkou smetanu, sůl, petržel, pepř a seříznuté kapří filety Připravené kapří filety opepřete, osolte,pokapejte citronem a nechte marinovat. Toustový chléb pokrájejte na kostičky, vzadělávací míse maličko osolte, opepřete, přidejte rozpuštěné máslo a přilijtetrochu smetany. Přidejte ještě posekanou petržel, na množství nešetřete,případně použijte či přidejte dobromysl, bazalku nebo jiné sezonní bylinky.Všechno promíchejte a promačkejte, až vám vznikne jakási pasta. Dno pečicínádoby (klidně použijte i remosku) pokryjte pečicím papírem, který pokapejtezbytkem rozpuštěného másla. Obě půlky kapra tam položte kůží navrch, hmotu nakrustu rozdělte na polovinu a rovnoměrně rozetřete na kapří maso. Na čtvrthodinky vložte do trouby rozehřáté na 180 stupňů a můžete servírovat. Díkykrustě z toustového chleba přitom klidně zapomeňte na přílohu.
M15y95š74á89k 45K47a87b88i27r
Hezkýýý! Já teď vařil něco podobnýho, králíka schovanýho pod nádivkou. Je to na mých domovkách v Kabirově spižírně
Š77t80ě49p95á47n25k79a 19B93e63r10g54e72r96o12v23á
Ten neznám, ten musím vyzkoušet
J51a58r50o27m80í60r 98Š18i48š55a
patrně nějaká dieta, tak jsem dal karmu.
M30y38š23á82k 73K30a32b63i29r
Spíš "o-patrně dieta", Jaromíre - nakynul mi plyš a potřebuju tak dvě deka shodit, ale zase tejrat se jenom mrkví, to pro mě není... dík a pěknej den!
J21u90l41i97e 72T75a92l29p16o43v33á
Kabire, měla jsem na tu tvojí rybku hned, jak jsem četla tvůj recept. A teď? Půl pekáčku už jsem slupla Výborné!
M24y60š25á79k 95K65a38b91i22r
Jé, to jsem rád, že podle toho někdo dovopravdicky vaří a nedělám se s tím jen pro srandu králíkům
Králíkům... Králík! Jdu hledat recept na králíka!
M10y22š34á19k 59K77a50b87i40r
Já už jsem to dávno sežral, tak si nechám dobře trávit, ju?
M92a73r24i40e 68Š22í42p85k17o91v40á
To je fakt velmi sympatický recept. Jen bych nesměle navrhovala z avocada udělat něco jako salsu s limetkou, česnekem a petrželkou - a přikusovat:-). Ty myšiska ale vědí, co je dobré. A krysák Remy z Ratatoille, taky.
M50y26š21á54k 17K56a90b90i63r
Remy je můj velkej vzor!
Čtete mi myš-lenky, taky jsem si říkal, jestli to avokádo nenašmidlat vedle s něčím, ale pak jsem si řekl: "Hele, Kabire, nedělej chytrýho a drž se návodu." A taky jsem byl zvědavej, co tam udělá. Ale příště, jak pravíte, s limetkou, česnekem...
M83i96r20k62a 25Š60v13a54r85c16o60v50á
vypadá to úžasně a určitě to tak i voní šikulka
M71y19š20á22k 71K95a58b10i40r
Voní. Sousedi se nám stahovali pod okna ve smečkách. Ajša je rozháněla oháňkou
J57i82ř11í 79M12i12t85á59č34e56k
Kabire, že ty se chceš dostat do módní vlny doby - všude se vaří? Na mě moc složitý, Když rybu tak pořádnej zavináč!! Za zpracování jsem "nucen" dát .
M94y62š61á25k 17K19a87b98i11r
Vařím už dva roky, přeci!
Prozradím vám tajemství: Tu módní vlnu jsme s panem Pohlreichem a panem Babicou rozpoutali my, protože v Čechách se prakticky nevařilo. Tak jsme si rozdělili rajóny, pan Pohreich má ty prachatý, pan Babica ty špekatý a na mě zbyli recesisti. Ale pššššt!
Š88á27r54k14a 81M97e46d78k28o67v34á
Vypadá to dobře. Jen tam nenacpu to avokádo
M95y78š33á67k 76K12a74b83i13r
Anoano, jak už jsem psal níže, dal jsem ho tam, ale nepochopil
Z73u90z97a24n20a 18A57n94d14r62l18o58v98á
Jeste se nenarodila ryba, kterou bych nesezrala Ale tento recept neznam, urcite vyzkousim, vypada to fantasticky
M98y49š39á37k 95K96a14b65i17r
Je to děsná dobrota. Jako všechno, v čem je sýr, logicky
- Počet článků 97
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1155x
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!
Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz