Diskuse
Kabirova ryba pod peřinkou
Děkujeme za pochopení.
P92a85v81l72a 97C54t14i62b37o47r97o85v80á
Proč já čtu Kabira vždycky poránu??? Pokaždý z toho dostanu hlad a snídaně v nedohlednu, achjo... Super, vyzkouším ...
A jestli ti, Kabire, můžu fušovat do hobby (ovšem bez úúúžasných fotek), tak zkus taky tohle někdy:
kapří filetys bylinkovou krustou
Budete potřebovat toustový chléb, máslo,sladkou smetanu, sůl, petržel, pepř a seříznuté kapří filety Připravené kapří filety opepřete, osolte,pokapejte citronem a nechte marinovat. Toustový chléb pokrájejte na kostičky, vzadělávací míse maličko osolte, opepřete, přidejte rozpuštěné máslo a přilijtetrochu smetany. Přidejte ještě posekanou petržel, na množství nešetřete,případně použijte či přidejte dobromysl, bazalku nebo jiné sezonní bylinky.Všechno promíchejte a promačkejte, až vám vznikne jakási pasta. Dno pečicínádoby (klidně použijte i remosku) pokryjte pečicím papírem, který pokapejtezbytkem rozpuštěného másla. Obě půlky kapra tam položte kůží navrch, hmotu nakrustu rozdělte na polovinu a rovnoměrně rozetřete na kapří maso. Na čtvrthodinky vložte do trouby rozehřáté na 180 stupňů a můžete servírovat. Díkykrustě z toustového chleba přitom klidně zapomeňte na přílohu.
M68y18š43á27k 23K38a19b36i36r
Hezkýýý! Já teď vařil něco podobnýho, králíka schovanýho pod nádivkou. Je to na mých domovkách v Kabirově spižírně
Š73t76ě12p58á26n55k64a 30B90e79r76g85e43r64o54v13á
Ten neznám, ten musím vyzkoušet
J93a30r83o56m71í77r 67Š83i81š22a
patrně nějaká dieta, tak jsem dal karmu.
M66y59š15á50k 35K93a12b59i14r
Spíš "o-patrně dieta", Jaromíre - nakynul mi plyš a potřebuju tak dvě deka shodit, ale zase tejrat se jenom mrkví, to pro mě není... dík a pěknej den!
J82u73l77i71e 20T32a89l40p40o98v94á
Kabire, měla jsem na tu tvojí rybku hned, jak jsem četla tvůj recept. A teď? Půl pekáčku už jsem slupla Výborné!
M17y38š23á70k 61K43a46b43i17r
Jé, to jsem rád, že podle toho někdo dovopravdicky vaří a nedělám se s tím jen pro srandu králíkům
Králíkům... Králík! Jdu hledat recept na králíka!
M19y68š61á79k 25K57a72b34i81r
Já už jsem to dávno sežral, tak si nechám dobře trávit, ju?
M46a37r84i85e 15Š38í46p44k87o91v57á
To je fakt velmi sympatický recept. Jen bych nesměle navrhovala z avocada udělat něco jako salsu s limetkou, česnekem a petrželkou - a přikusovat:-). Ty myšiska ale vědí, co je dobré. A krysák Remy z Ratatoille, taky.
M68y51š14á65k 24K93a40b74i75r
Remy je můj velkej vzor!
Čtete mi myš-lenky, taky jsem si říkal, jestli to avokádo nenašmidlat vedle s něčím, ale pak jsem si řekl: "Hele, Kabire, nedělej chytrýho a drž se návodu." A taky jsem byl zvědavej, co tam udělá. Ale příště, jak pravíte, s limetkou, česnekem...
M85i70r36k29a 97Š69v61a90r45c84o72v19á
vypadá to úžasně a určitě to tak i voní šikulka
M62y89š73á95k 36K17a20b78i65r
Voní. Sousedi se nám stahovali pod okna ve smečkách. Ajša je rozháněla oháňkou
J76i24ř17í 67M63i94t65á30č27e97k
Kabire, že ty se chceš dostat do módní vlny doby - všude se vaří? Na mě moc složitý, Když rybu tak pořádnej zavináč!! Za zpracování jsem "nucen" dát .
M58y15š59á65k 58K66a16b67i83r
Vařím už dva roky, přeci!
Prozradím vám tajemství: Tu módní vlnu jsme s panem Pohlreichem a panem Babicou rozpoutali my, protože v Čechách se prakticky nevařilo. Tak jsme si rozdělili rajóny, pan Pohreich má ty prachatý, pan Babica ty špekatý a na mě zbyli recesisti. Ale pššššt!
Š52á51r16k84a 59A25n51d74r50l97o14v67á
Vypadá to dobře. Jen tam nenacpu to avokádo
M65y96š29á93k 21K21a40b16i65r
Anoano, jak už jsem psal níže, dal jsem ho tam, ale nepochopil
Z35u25z67a73n59a 30A12n34d25r38l29o48v35á
Jeste se nenarodila ryba, kterou bych nesezrala Ale tento recept neznam, urcite vyzkousim, vypada to fantasticky
M35y23š69á39k 57K51a21b30i24r
Je to děsná dobrota. Jako všechno, v čem je sýr, logicky
- Počet článků 97
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1155x
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!
Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz