Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P65a72v34l33a 38C86t50i84b39o59r32o86v84á 2960753167

Proč já čtu Kabira vždycky poránu??? Pokaždý z toho dostanu  hlad a snídaně v nedohlednu, achjo... Super, vyzkouším ...

A jestli ti, Kabire, můžu fušovat do hobby (ovšem bez úúúžasných fotek), tak zkus taky tohle někdy:

kapří filetys bylinkovou krustou

  Budete potřebovat toustový chléb, máslo,sladkou smetanu, sůl, petržel, pepř a seříznuté kapří filety  Připravené kapří filety opepřete, osolte,pokapejte citronem a nechte marinovat. Toustový chléb pokrájejte na kostičky, vzadělávací míse maličko osolte, opepřete, přidejte rozpuštěné máslo a přilijtetrochu smetany. Přidejte ještě posekanou petržel, na množství nešetřete,případně použijte či přidejte dobromysl, bazalku nebo jiné sezonní bylinky.Všechno promíchejte a promačkejte, až vám vznikne jakási pasta. Dno pečicínádoby (klidně použijte i remosku) pokryjte pečicím papírem, který pokapejtezbytkem rozpuštěného másla. Obě půlky kapra tam položte kůží navrch, hmotu nakrustu rozdělte na polovinu a rovnoměrně rozetřete na kapří maso. Na čtvrthodinky vložte do trouby rozehřáté na 180 stupňů a můžete servírovat. Díkykrustě z toustového chleba přitom klidně zapomeňte na přílohu.

0/0
30.6.2014 7:01
Foto

M91y18š26á36k 95K27a73b82i39r 8942770977

Hezkýýý! Já teď vařil něco podobnýho, králíka schovanýho pod nádivkou. Je to na mých domovkách v Kabirově spižírně ;-)

0/0
2.7.2014 12:16
Foto

Š63t63ě89p29á78n39k17a 63B33e49r57g50e90r96o81v44á 8343541410760

Ten neznám, ten musím vyzkoušet :-P :-)

0/0
27.6.2014 20:24
Foto

M46y49š76á97k 50K54a17b36i77r 8552350737

Jak to dopadlo, Štěpánko? :-)

0/0
2.7.2014 12:15
Foto

J33a60r65o59m30í24r 33Š61i56š28a 3640113211437

patrně nějaká dieta, tak jsem dal karmu.:-)

0/0
24.6.2014 21:12
Foto

M91y70š72á41k 16K91a54b11i98r 8232180817

Spíš "o-patrně dieta", Jaromíre - nakynul mi plyš a potřebuju tak dvě deka shodit, ale zase tejrat se jenom mrkví, to pro mě není... ;-) dík a pěknej den!

+3/0
25.6.2014 7:22

J92u11l82i81e 88T98a87l91p90o70v81á 4583811764368

Kabire, měla jsem na tu tvojí rybku hned, jak jsem četla tvůj recept. A teď? Půl pekáčku už jsem slupla ;-) Výborné!

+2/0
24.6.2014 18:43
Foto

M75y74š35á16k 83K36a77b22i10r 8432320547

Jé, to jsem rád, že podle toho někdo dovopravdicky vaří a nedělám se s tím jen pro srandu králíkům :-)R^

Králíkům... Králík! Jdu hledat recept na králíka!

+4/0
24.6.2014 19:29

Z35u60z24k77a 71S57o46u42č43k61o67v35á 8735407392844

Mňam a dobrou chuť;-)

0/0
23.6.2014 14:44
Foto

M92y45š65á40k 65K48a26b71i45r 8952810587

Já už jsem to dávno sežral, tak si nechám dobře trávit, ju? ;-)

+1/0
23.6.2014 20:31

M78a38r55i37e 83Š19í29p43k34o48v24á 5302182104127

To je fakt velmi sympatický recept. Jen bych nesměle navrhovala z avocada udělat něco jako salsu s limetkou, česnekem a petrželkou - a přikusovat:-). Ty myšiska ale vědí, co je dobré. A krysák Remy z Ratatoille, taky.

0/0
23.6.2014 13:15
Foto

M44y95š30á73k 42K41a56b68i76r 8822370627

Remy je můj velkej vzor! R^

Čtete mi myš-lenky, taky jsem si říkal, jestli to avokádo nenašmidlat vedle s něčím, ale pak jsem si řekl: "Hele, Kabire, nedělej chytrýho a drž se návodu." A taky jsem byl zvědavej, co tam udělá. Ale příště, jak pravíte, s limetkou, česnekem... ;-)

+1/0
23.6.2014 13:18

M25a28r95i23e 77Š17í85p15k77o58v16á 5402162894697

Ono to bude dobře ladit i s tou cuketou nebo třeba lilkem.:-) . Těším se na další Kabirmyší lahůdku! :-)

0/0
23.6.2014 13:47

M88i84r44k63a 95Š69v27a52r38c13o49v22á 4808948105921

vypadá to úžasně a určitě to tak i voní:-) šikulka;-)R^

+2/0
23.6.2014 13:12
Foto

M22y64š23á16k 64K26a62b18i51r 8592930707

Voní. Sousedi se nám stahovali pod okna ve smečkách. Ajša je rozháněla oháňkou ;-)

0/0
23.6.2014 13:13
Foto

J38i16ř60í 83M57i95t92á72č17e65k 5846348212780

Kabire, že ty se chceš dostat do módní vlny doby - všude se vaří? Na mě moc složitý;-D, Když rybu tak pořádnej zavináč!! Za zpracování jsem "nucen" dát R^.V

0/0
23.6.2014 12:36
Foto

M82y41š82á17k 92K92a22b44i98r 8752880367

Vařím už dva roky, přeci!

Prozradím vám tajemství: Tu módní vlnu jsme s panem Pohlreichem a panem Babicou rozpoutali my, protože v Čechách se prakticky nevařilo. Tak jsme si rozdělili rajóny, pan Pohreich má ty prachatý, pan Babica ty špekatý a na mě zbyli recesisti. Ale pššššt! ;-)

+3/0
23.6.2014 13:11
Foto

Š60á47r34k50a 91M66e63d66k67o80v16á 7564495736390

Vypadá to dobře. Jen tam nenacpu to avokádo;-)

0/0
23.6.2014 12:31
Foto

M25y68š11á85k 39K73a80b18i69r 8252380247

Anoano, jak už jsem psal níže, dal jsem ho tam, ale nepochopil :-):-)

0/0
23.6.2014 13:12
Foto

Z94u94z48a78n98a 46A32n55d10r15l53o97v26á 5524140327435

Jeste se nenarodila ryba, kterou bych nesezrala ;-D Ale tento recept neznam, urcite vyzkousim, vypada to fantasticky R^ R^ R^

+1/0
23.6.2014 12:15
Foto

M67y52š90á34k 91K36a15b34i93r 8802660447

Je to děsná dobrota. Jako všechno, v čem je sýr, logicky ;-)

+1/0
23.6.2014 13:12

J18i20ř55í 96M28r83k66v31i57č60k55a 8432306400971

Minule jsem si dělal Vaše chilli, bylo vynikající a rybu vyzkouším také. Škoda, že jste to sem nedal včera, dělal jsem ji na másle:-)

+1/0
23.6.2014 11:56
Foto

M25y95š63á94k 16K38a26b44i33r 8122180697

Jó, chilli, kde jsou ty časy. Tuhle jsem zjistil, že se nevlezu do plavek, takže tyhle kalorický recepty musí dočasně stranou.

Na másle taky dobrý, ale víte jak, plavky... ;-)

+3/0
23.6.2014 12:00

J11i67ř21í 64M37r22k10v13i86č68k41a 8942946530751

;-)

0/0
23.6.2014 12:16
Foto

K98a47r21e91l 19B94o71h20á27č65e63k 1311217166114

Karmím...ale ryba je hnusná vždy :))

+1/0
23.6.2014 11:50
Foto

M84y94š59á71k 12K92a44b59i51r 8562600987

Není! Není! Když se na ni dá závěj parmazánu, dá se to! Pod závějí parmazánu je dobrej i polystyren :-):-)

+5/0
23.6.2014 11:59
Foto

K13a29r52e86l 94B68o26h34á35č37e39k 1971517446144

:)) nepozřu nic, co žije ve vodě...prostě ne .))

+1/0
23.6.2014 12:00
Foto

M88y52š31á21k 25K17a36b95i38r 8112600927

Ani humra nebo krevety? Ani sushi?? 8-o

+1/0
23.6.2014 12:04
Foto

K34a51r85e22l 88B88o52h84á24č58e48k 1391957836754

Ne...poctivě jsem zkoušel...a ehm...zase vrátil zpět :))

+1/0
23.6.2014 12:10
Foto

M12y42š60á55k 81K58a70b33i44r 8442300637

Ach... tak to dvojnásobný dík za karmu, muselo to být sebezapření R^:-)

+3/0
23.6.2014 13:13

Z69u11z68k58a 62S53o81u14č44k45o84v54á 8835927952744

Karle: ... už je to tu zase ;-)

+1/0
23.6.2014 14:43

M92i68r55k18a 81Š56v79a23r79c40o36v57á 4898308315511

no dovol?! ;-O

0/0
23.6.2014 13:14
Foto

K86a30r92e32l 69B75o44h93á60č97e30k 1281497636804

;-D Upřesňuji...ryba na talíři V

0/0
23.6.2014 13:28

M88i89r25k25a 62Š86v50a50r89c70o41v11á 4728328605611

:-)R^V;-D

+1/0
23.6.2014 21:22

J25a88r91o58s47l25a81v 45C45h17u97d14á32č12e10k 7564295896355

Mňam, ňam, ňam, to je ňamka. :-)

Ryba a cuketa je dobrá kombinace. Nevěděl jsem však, že avokádo se dá tepelně upravovat. Jím ho vždy syrové.

Dobrou chuť a těším se na další recept.

+1/0
23.6.2014 11:27
Foto

M93y51š25á10k 56K30a15b69i52r 8792100417

Tak já budu úplně upřímná myš, jo?

Sám znám avokádo jen ze sushi a tam je taky syrový. Dát ho péct k rybě - to jsem vyčetl na internetu. Že by tam bylo kdovíjak cítit... ale blbě mi z toho taky nebylo. Tak to nechám na uvážení každého jednovařivce ;-)

+1/0
23.6.2014 11:29

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz