Diskuse
Kabirova ryba pod peřinkou
Děkujeme za pochopení.
J70i91ř29í 38M27r66k46v21i36č39k67a
Minule jsem si dělal Vaše chilli, bylo vynikající a rybu vyzkouším také. Škoda, že jste to sem nedal včera, dělal jsem ji na másle
M40y19š96á77k 46K55a14b50i50r
Jó, chilli, kde jsou ty časy. Tuhle jsem zjistil, že se nevlezu do plavek, takže tyhle kalorický recepty musí dočasně stranou.
Na másle taky dobrý, ale víte jak, plavky...
K49a21r32e95l 89B52o40h53á35č28e32k
Karmím...ale ryba je hnusná vždy :))
M35y10š86á95k 10K25a83b83i94r
Není! Není! Když se na ni dá závěj parmazánu, dá se to! Pod závějí parmazánu je dobrej i polystyren
J32a25r83o31s83l44a24v 17C20h23u14d23á75č57e61k
Mňam, ňam, ňam, to je ňamka.
Ryba a cuketa je dobrá kombinace. Nevěděl jsem však, že avokádo se dá tepelně upravovat. Jím ho vždy syrové.
Dobrou chuť a těším se na další recept.
M58y69š32á47k 73K35a91b84i17r
Tak já budu úplně upřímná myš, jo?
Sám znám avokádo jen ze sushi a tam je taky syrový. Dát ho péct k rybě - to jsem vyčetl na internetu. Že by tam bylo kdovíjak cítit... ale blbě mi z toho taky nebylo. Tak to nechám na uvážení každého jednovařivce
- Počet článků 97
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1155x
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!
Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz