Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

V64l71a93d98i32m43í76r 12K94r93o84u36p62a 8177158121682

No, já raději fazole vařím sám, a možná bych napřed tu cibulku osmahnul, pak na ni teprve dával to maso. Kdysi jsem sem dával recept na trochu podobnou věc, i když s chudšími surovinami

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/101261/Kdyz-vari-chlap-aneb-Fazolovo-zapecena-namka.html#t2

0/0
29.5.2014 14:12
Foto

M95y59š39á88k 63K15a38b81i43r 8552590637

Ahá, tak vy to máte takhle vymakaný - fazole přes noc... Na to já nemám trpělivost. Jak se to dá koupit v pixle, jdu do toho. I řepu jsem si teď kupoval předvařenou, protože podupávat nožkou dvě hodiny vedle hrnce, to není nic pro mě...

Já to tam dávám najednou, aby se to podmastilo tukem z toho masa a nemusel jsem pod cibulku dávat olej. Páč mě z toho jednou tak chytl můj plyšovej žlučník, že jsem pištěl na celý Mexiko! :-):-)

0/0
2.6.2014 13:48
Foto

L59u43c14i35e 78E53d69m55o91n35d86s97o34n 3419931723845

Milý Kabire, můj manžel (a šéfkuchař v jedné osobě) tě právě dal za příklad celé své mordpartě. ;-D Za odměnu u nás máš lyžovačku/golf ve Skalistých horách zdarma.  Bonus: špajzku máme narvanou celoročně. :-) Společnost máme taktéž vybranou, samý jelen, vlk, či tlustorohá ovce. A možná příjde i Méďa Béďa. ;-DTak se někdy zastav. :-)

0/0
26.5.2014 20:17
Foto

M26y98š30á98k 29K22a93b93i50r 8102660647

Jelen - nevadí. Vlk - nevadí. Ovce - nevadí. Béďa - nevadí.

Ale co kočky, Lucie? Jak jste na tom s kočkama? ;-)

0/0
2.6.2014 13:49
Foto

L26u87c86i27e 47E45d59m79o10n82d62s45o56n 3769691713405

Koček domácích je tu pomálu, v naší ulici přesně 2 kousky, navíc hrozně zmlsané domácí stravou. :-) To víš když můj manžel začne vařit...  Takže tvůj kožíšek bude v naprostém bezpečí a suchu. :-) Jinak kočku divokou jsem potkala 2 roky zpátky při běžkování, a obě dvě jsme se dali na úprk, ale to bylo v divočině, civlizaci se takové vyhýbají velkým obloukem.

0/0
4.6.2014 21:15

F63r32a20n65t95i26š56e38k 64F39l30í20s41e37n52s12k89ý 5749479989806

Hele Kabire, ty seš buď kouzelník nebo fakír....rozpálená plotna a ty si tam jen tak mýrnix týrnix chillis přešlapuješ u pánve...seš azbestovej či co? ;-)

0/0
26.5.2014 14:37
Foto

M85y94š44á91k 83K43a45b84i51r 8522520317

Tak to víte, Františku, znám svý limity. Spálil jsem se zatím jen jednou a to bylo na Severním pólu o polární kahan. Kam se na to hrabe nějaká trapná sklokeramika... ;-)

0/0
2.6.2014 13:50
Foto

Š62á85r77k55a 97M30e70d40k87o82v15á 7384695686550

Kabire, zrovna u tvého mexicko-amerického pokrmu jím ukrajinské jídlo. V době protiruské nálady si zřejmě dovoluji dost,ale když ono je to fakt výborný.Kamarádka tomu říká šuba a možná to znáš.:-)

0/0
25.5.2014 12:33
Foto

M20y42š65á11k 31K72a58b77i37r 8752730217

Neznám, ale rád poznám! R^

Jestli mi na kabir@kabir.cz pošlete recept nebo odkaz na recept, vyzkouším to, ju? S fotodokumentací, samozřejmě!

0/0
25.5.2014 13:13
Foto

Š82á20r52k23a 85M77e87d77k50o74v55á 7914545756670

Jasně, jen co jí vyzpovídám- já už to dostala hotové,ale recept chci taky:-)

0/0
25.5.2014 13:38
Foto

M91y13š88á16k 31K25a86b35i52r 8842510307

Prima! R^

0/0
25.5.2014 13:44

M58a14r18t49i79n 33K18a86v30k45a 4686291592812

Ukrajinská kuchyně je výborná. Taková směs maďarské, polské, ruské

+1/0
25.5.2014 13:36
Foto

Š90á14r44k85a 73M56e54d15k66o73v47á 7684525956950

:-)Ano.

0/0
25.5.2014 13:39

M83i10l37a44n 56Š39e72l41i34g75a 7671454873463

Jirka Babica se reinkarnoval do plyšové myši? Hlavně hodně eidamu, barevné papriky a protlaku.

0/0
25.5.2014 11:25
Foto

M56y43š69á55k 49K33a81b90i65r 8212930747

...šiš... myslíte, že až tak? Když já to jinak neumím...

Když mi pošlete svůj recept, rád ho vyzkouším. Jsem myš, která se nebrání inovacím! ;-)

0/0
25.5.2014 13:15
Foto

M53y47š43á12k 20K80a21b90i46r 8442410837

(na kabir@kabir.cz, prosím)

0/0
25.5.2014 13:27
Foto

Š13t52ě27p71á19n20k16a 20B66e67r19g40e76r23o12v72á 8233921440260

To jsem ráda, že tě Kabire vidím u přípravy tohoto skvostného pokrmu :-). Posledně jsem se seznámila až s výsledkem, ale i tak se mi dělaly boule za ušima R^

+1/0
25.5.2014 11:17
Foto

M50y80š84á35k 97K31a64b85i33r 8962100217

Ta paprika mi sekne, žejo?! :-)

0/0
25.5.2014 13:15

M12i85l52a96n 15R20a80d54e14k 3827186851371

je to velmi chutne to chili con carne ( s jedni L), ale neni to mexicke, je to americke jidlo ktere se inspirovalo u Mexicanu. :-) Ale dobre to je.

+1/0
25.5.2014 0:15
Foto

M13y35š96á78k 48K77a53b10i24r 8432310667

No vidíte, člověk i myš se učí každý den! R^

...já myslel, že jediný americký, co umím uvařit, je krocan. A hele, jakej mám repertoár... :-)

+1/0
25.5.2014 7:11
Foto

J90a73r86o55m29í85r 69P66e96t37ř89í70k 6154661139218

Kdy bude Kabir opět vařit podle Víta Kovandy?

0/−3
24.5.2014 21:22

F88r21a66n72t98i97š93e95k 66S17m84u28t56n21ý 2864514308395

A hele. Troll a Kabiršikanér petřík dorazil! ;-D

+3/0
24.5.2014 21:33
Foto

J23a45r93o97m83í95r 48P28e39t74ř44í35k 6724811749428

Vy jste nový Kabirův mluvčí?

Pokud ano, tak mi snad můžete odpovědět na moji otázku.

0/−1
24.5.2014 22:04
Foto

M20y13š75á58k 66K92a78b90i87r 8222110507

Proč by měl být můj mluvčí? To nedává smyšl.

+4/0
25.5.2014 7:16

M19a85r50t48i49n 74K52a66v26k90a 4366701332802

Vy jste Petříku opravdu ubožák. Rv

+2/0
24.5.2014 21:37

O67l29d60ř40i43c12h 52H24o11r83á75k 2714729301655

Pane Petříku, Kabira čtu dost často, byť ne pravidelně a stejně vaši narážku nechápu. Nemohl byste něco osvětlit? Nebo je to jen vaše válka o kus sýra co Kabirovi závidíte?

+1/0
24.5.2014 22:54
Foto

M13y20š71á93k 97K18a53b34i95r 8852960397

Já to taky nechápu. Když jsem vařil podle pana Kovandy chleba s máslem a pažitkou, panu Petříkovi se to nelíbilo. A teď se ptá, kdy bude další...

+5/0
25.5.2014 7:19
Foto

M17y25š29á75k 15K34a85b34i59r 8392560777

To byla jednorázovka, protože panu Kovandovi tu školu vaření bohužel někdo zavřel. 

Ale jestli je tohle na vás moc složitý a fandíte spíš těm dětským receptům, můžu vám udělat fotonávod třebááá... na vajíčka na měkko, chcete? Myslíte, že to dáte?

+3/0
25.5.2014 7:14
Foto

J97a96r94o83m65í71r 76P12e31t10ř23í79k 6644751359718

Tak pan Kovanda si jistě velmi rychle otevře novou školu pod novým jménem.

Již zde má svého náměstka, který se též na nějakou dobu odmlčel.

A s vajíčky na měkko se Kabir určitě dostane na titulku.

0/−2
25.5.2014 10:54

M24a93r64t54i45n 72K44a98v81k17a 4696461852942

To vy se svým změklým mozkem ne, co?

0/0
25.5.2014 11:43
Foto

M16y72š62á92k 95K10a23b68i67r 8332180947

Náhodou, redakce tuhle nějakej blá... článek pana Petříka poutala! ;-)

+2/0
25.5.2014 13:17
Foto

J17a11r48o20m39í98r 24P19e65t74ř12í41k 6354611949128

Kabir proto musí redakci vyčinit, aby ty moje blá... články nedávala na titulku, jelikož ten můj poslední blá... má karmu přes 46...

A Martin Kavka s Mariánem Bérešem určitě rádi Kabirovi pomohou.

0/0
25.5.2014 20:32
Foto

M58y12š40á25k 36K93a49b27i70r 8792340577

Kabir redakci nepráská, pane Petříku! Přiučte se ;-)

+2/0
25.5.2014 20:44
Foto

M55y35š40á46k 50K65a37b96i43r 8952400477

Pane Petříku, přidal jsem pod tento blog nový obrázek - teď jsem to zjistil!!

MOCINKY MOC VÁM DĚKUJU, vy kujóne tajnůstkářská! R^R^R^

V...

+3/0
25.5.2014 21:16

M71a85r50i97á60n 61B69é47r27e65š 1192312776794

Si pašák, Kabire ;-) To sa podarí len veľkým MajstromR^

+2/0
25.5.2014 21:34
Foto

M80y23š61á30k 49K58a73b65i63r 8392440647

Jsem z toho úplně dojatej - já myslel, že proti mně něco má, a on přitom...!

+2/0
25.5.2014 21:37
Foto

J34a97r68o61m70í91r 52P50e52t51ř66í19k 6194861399888

Co s tím mám dělat, když ty moje blá... kdekdo otiskuje.

A což teprve o Filatelii.

Tam ty moje blá... o známkách Afghánistánu dokonce zveřenila i AIEP (Mezinárodní asociace filatelitických expertů).

0/−1
25.5.2014 21:42
Foto

M26y18š67á69k 84K24a45b22i56r 8802720167

Jste borec-filatelista! A ještě jednou díky za tu reklamu R^

Můžu vám říkat nějak důvěrně? Třeba Dodo? V

+3/0
25.5.2014 21:44
Foto

J31a21r62o94m70í11r 23P29e96t57ř59í84k 6364401699198

I když Vám to doporučují pánové Kavka s Bérešem, tak raději zůstaňme u Kabira a Jaromíra. Já bych potom omylem mohl dát Kabirovi nějakou důvěrnou ženskou přezdívku začínající třeba na T...

0/0
25.5.2014 22:04

M63a40r49t86i35n 73K23a35v96k30a 4836191622562

Dodo Vám sedí lépe. I když si nejsem jist, zda by to nebylo urážkou inteligence Dronta mauricijského.

0/0
25.5.2014 22:47

K15a89r29e46l 28K41r88a71m47á18ř 3735205919

Kabire, naučte pana Petříka nějaké recepty, ať si taky zkusí kulinářský fotoblog. Nebo ať se spojí s panem Kroupou a vytvoří spolu slavné duo, něco jako Paulus-Ihnačák.

+1/0
27.5.2014 11:37

P67a58v82l43a 54C53t35i57b26o40r84o79v57á 2960373977

Nepleťte si Kabira s Klušákem .. i když podle stylu příspěvků jste tu za Klušáka spíš vy...

0/0
29.5.2014 13:57
Foto

M49y26š13á66k 50K51a69b64i89r 8212380307

Jo tak tohle vás štve? Že redakce poutá moje recepty? 

To víte, mají pro ně asi slabost. Jestli vám to přijde proti kodexu, musíte za nima...

+3/0
25.5.2014 13:16

M91i91l41a23n 25K81l54o76u23č86e39k 3650365978887

A nakonec posypat spoustou čerstvého koriandru ...

0/0
24.5.2014 20:18
Foto

M58y43š66á70k 43K60a72b97i90r 8692530507

Taky dobrý! Příště vyzkouším R^

0/0
25.5.2014 7:20

V25l88a27d53i42m25í15r 65Š33n98e71k 9644748526591

Ano, mám také takový podobný ohřívací recept. Ale to je spíše jako polévka. Taková hustší a součástí receptu je tuším hořká čokoláda, ale jinak dobré jídlo v každém případě. :-):-):-)R^

0/0
24.5.2014 20:02
Foto

M83y62š86á46k 39K51a62b20i31r 8322500937

Čili con suppa? Na supa gůt! :-)R^

0/0
25.5.2014 7:21

J68a28r93a 49R52a70n40k 1381876959421

Trik je v dlouhem pomalem vareni:-)R^ a trochu cerveneho vina, dole nekdo podotkl kousek horke cokolady, taky nekdy davamR^

+2/0
24.5.2014 19:21

F96r50a30n41t64i58š71e11k 94S90m10u88t44n14ý 2334234978615

Dlouhé pomalé vaření, dušení - přesně, Jaro. R^ Na to se už dnes docela zapomíná. Ale já ne. A díky tomu jsou má jídla - různá karíčka, čatní, i tohle, i ten náš gulášek - jedny z nejlepších. Ale zůstávám skromný. :-)

0/0
24.5.2014 21:32
Foto

M30y46š47á39k 59K29a92b43i23r 8712870297

Ha! Takže až to příště budu vařit, píšu si další vylepšováky: Červené víno, čokoláda, koriandr. 

Začíná to trochu vypadat na vaření s pejkem a kočičkou - snad mi z toho nevyleze dort :-)

0/0
25.5.2014 7:23

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz