Diskuse

Kabirova Džaba

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děláme něco podobného. Doporučuju přidat na ovonění trochu rumu. Pro abstinenty udělá stejnou službu tresťR^

1 2
možnosti
Foto

Trest??

Jo tresť... tak to si budu muset sehnat. Rum se u nás vede jen na vánoce a od té doby, co jsem dělal vosí hnízda a odmítal se s tím tuzemákem rozloučit, mi to neradi svěřujou... :-/

3 0
možnosti
MB

Džaba, to znie hodne slovensky, dokonca by som povedal, že východniarsky ;-D Máte tam, Kabire, nejakých príbuzných? Inak, super recept, takto pred obedom je to nebezpečné.

2 0
možnosti
Foto

Jo jo, to je recept bratránka Maroše, bydlí v Košicích na Luníku 3. Znáte to tam?

2 0
možnosti
Foto

Dal bych si hned k polední kávě :)

1 0
možnosti
Foto

Už nezbylo! ;-D

Já si to nejradši dávám k půlnoční kávě, a klidně i bez toho kafe jen tak potmě ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Jsem slušňák. Je slušné se na začátek představit a říct o sobě pár věcí, abych zamezil nejrůznějším mediálním spekulacím.
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!

Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz