Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P73a61v84l88a 94C83t94i77b13o37r22o88v64á 2920433337

Kabire, zlato, ja z tech tvych recepisu dostavam hlad v kteroukoliv denni i nocni dobu! Vyzkousim, at muzu slintat nad necim realnym :o)

0/0
29.7.2014 23:18

A40l95e45x44a96n57d29r18a 95S37y73n18a71c 1606687394501

definitivně vyzkoušíme. Díky, KabírkuV

0/0
29.7.2014 12:32

D53a31v32i86d 94K35r97á53l 1909816989388

vypadá to náramně:-)

0/0
29.7.2014 11:52
Foto

M77y28š87á92k 16K67a38b40i21r 8512260427

Taky je! A nejčastější věta, co pak slyším, je: "...a proč jen jeden pro každýho??" ;-)

0/0
29.7.2014 12:12
Foto

Š75á92r67k20a 86B15a51y67e82r47o21v71á 2219462459691

R^ Tě zeru Kabire! ;-)

0/0
29.7.2014 11:10
Foto

M46y90š15á75k 29K79a27b18i85r 8242650927

No moment, já grilovanej nejsem! (zatim) ;-)

+1/0
29.7.2014 12:13
Foto

J40a97n 38Ř12e15h89á21č12e67k 7870666851395

Výborně jsi mi namasýroval chuťové buňky. R^

Jo, a tu čapku z alobalu bych si půjčil. Nějak se nám tu množí konspirační teorie...

+1/0
29.7.2014 6:28
Foto

M40y54š40á17k 26K81a69b32i67r 8932300467

Jakože spadne Sputnik nebo tak něco, jo? :-)

0/0
29.7.2014 12:13
Foto

J49a22n 95Ř74e58h34á71č48e58k 7370846191185

..a nebo spíš sputin

+1/0
30.7.2014 4:48
Foto

J66i30ř34í 43M12i57t33á28č46e88k 5346868112690

Kabire, nes.. , pardón, neštvi mě. Vys... vykašli se na ty recepty. Úžasně s tím boduješ. Ahoj myšáku;-D.R^V

0/0
28.7.2014 22:22
Foto

M42y95š70á71k 13K18a65b64i77r 8242360197

Teda to je slovník, Jiříku! Okamžitě si dejte lžíci rybího tuku!! ;-)

+2/0
29.7.2014 12:14
Foto

J63i94ř46í 80M12i69t30á97č58e61k 5446878652450

Jsem si dal a posr.... jsem se. Kurňa, dneska jsem fakt nějakej přisprostej.;-DV

0/0
5.8.2014 18:35

M95i27r13k32a 71Š87v57a64r39c52o87v65á 4818118525111

Kabire, hermelínem nepohrdnu, to ne....ale maso je maso ;-)

+1/0
28.7.2014 21:33
Foto

M52y19š17á91k 93K38a81b64i85r 8642650127

Maso... Maso...

Maso je jen maso, ale SÝR je SÝR!! ;-)

+3/0
28.7.2014 21:34

M20a80r60t81i15n66a 21T48r61o54j52a47n60o97v64á 5923928465

Sýr je zkrátka myší maso. Aspoň si nekonkurujem.

+1/0
28.7.2014 21:38

M86a29r55t57i18n34a 80T72r50o67j44a47n46o17v32á 5553548575

Tedaaa... myší maso.. myšáku, to nebylo myšleno jak to vypadá...

+1/0
28.7.2014 21:44
Foto

M90y15š59á24k 89K14a48b96i66r 8682400957

Jávimjávimjávim. Kejty nemám z parmazánu, jinak bych se dávno sežral ;-D

+1/0
28.7.2014 22:00
Foto

J72a87r71o48m76í45r 55P61e71t36ř10í41k 6254521139248

Opět na prvním místě v zaujálech.

Gratuluji!

0/0
28.7.2014 19:28
Foto

M17y45š25á15k 53K17a12b86i86r 8722390507

Jé, pan Petřík! 

To mě těší, že mi pořád fandíte! R^

Tuhle jsem na vás intenzivně myslel, ale netroufl jsem si... Totiž takhle: Dostal jsem NÁPAD, ale sám na to nemám konekce. Ale vy jako ta šarže ve světě filatelie...?

Prosím mrkněte na tohle, kdyby vás to neobtěžovalo, a dejte echo, zda byste s tím dokázal něco udělat... Když ne vy, tak fakt nevím kdo... Udělalo by mi to fakt radost!

http://www.kabir.cz/fotokabir/ja-ji-chci-taky/

+3/0
28.7.2014 19:49
Foto

J19a21r67o21m41í54r 93P56e75t97ř39í85k 6984911859648

Škoda, že se Kabir neozval dříve, že je takový filatelista.

Doporučuji Kabirovi zhotovit ze svých známek exponát, přihlásit se na filatelistickou výstavu a tam Kabir určitě uspěje.

Výstava známek Premiéra a Regionální je letos ve Svitavách, ale to již Kabir jako vystavovatel nestihne.

Může se ovšem výstavy zúčastnit jako divák a napsat o tom blog.

+1/0
28.7.2014 21:10

F15r27a97n46t11i34š89e30k 53S35m51u65t85n83ý 9616131152155

Vystavujete rudého mauricia, Jaromíre?

0/0
28.7.2014 21:28
Foto

J51a60r67o87m98í70r 57P55e47t19ř15í38k 6164601309468

Afghánského Mauritia, ale ne ve Svitavách.

A nebuďte z toho smutný jako František.

0/0
28.7.2014 21:52

F81r68a73n92t48i84š30e47k 67S16m13u38t70n90ý 9456361802925

Ciwe, vy jste dneska i vtipnej. Nenaboural se vám někdo na diskusní účet, Jaromíre?

0/0
28.7.2014 23:10
Foto

M49y35š96á26k 27K37a87b55i85r 8792240247

Takže šanci jsem letos jako propásl...?! Šajze...

Kabir nebýt filatelista, Kabir být ješita a ptát pan Petřík na odborná rada a ta dostat! Díky za tip, pane Petříku, za rok do toho jdu! ;-)

Poradíte mi, prosím, jak na to? Odkaz na přihlášku na netu, parametry a ták...? 

(Blbej Krtek, to by v tom byl Plukovník Mňau, abych ho netrumfl!!!)

A kdy že se koná ta výstava ve Svitavách? No nic, to už snad vygůglim :-)

+1/0
28.7.2014 21:31
Foto

J28a89r45o49m12í91r 39P22e65t66ř39í30k 6304921679298

Tak informace o vystavování a filatelistických výstavách jsou zde: http://www.informace-scf.cz/vystavni_cinnost/vystavni_cinnost.htm

Ale Kabir by se měl rozhodnout, zda bude vystavovat jako dospělý či jako mládežnický myšák.

A filatelistická výstava ve Svitavách je ve dnech 25. - 28. 9. 2014 - viz  Gůgl zde: http://www.informace-scf.cz/kalendar_akci/kalendar_akci.htm

Já se tam někde též budu pohybovat (ale ne vystavovat), takže se mnou může myšák Kabir udělat intervijú.

0/0
28.7.2014 21:50
Foto

M83y56š72á78k 57K22a21b93i49r 8642510467

Díky! 

Týjo, to je mezi Olomoucí a Pardubicema... musím přepočítat kapesný. Ale tou dobou budu na cestách, takže kdyby náhodou, zintervyjukáme tam jeden druhýho! Ju? ;-)

Halejte, to bude dobrýýý! R^

0/0
28.7.2014 21:59
Foto

L14e92o 97W50o32l52f 5872228910314

Ústa se smějí.:-)

0/0
28.7.2014 19:14
Foto

M87y53š95á67k 37K82a95b75i95r 8342680677

Myš být rád. :-)

+1/0
28.7.2014 19:43
Foto

K70a38r16e44l 66B15o78h50á98č46e49k 1911177726674

Fíha, myšáku, tohle by stálo za vyzkoušení :)

0/0
28.7.2014 15:28
Foto

M87y97š76á14k 54K36a62b68i29r 8812880847

No jasně, taky ty recepty přeci dělám, aby podle nich lidi vařili, né aby se mi chechtali, jak vypadám v lidský kuchyni srandovně! (Každej rok si píšu Ježíškovi o kuchyňku pro Bárbí, ale zatím na to nereflektuje. Letos asi prubnu Santu.)

Takže kdy na to vlítnete? ;-)

+1/0
28.7.2014 17:27
Foto

K37a97r72e68l 27B76o46h32á69č43e86k 1851817426514

:)) Nebuď indiskrétní, trávili jsme teď několik dní v hotelu na Šumavě bez dětí...takže doma...žádné vlítávání, musím taky odpočívat  :))

+1/0
28.7.2014 18:07
Foto

M31y50š13á14k 59K63a24b17i77r 8292290247

He...? ;-D

+1/0
28.7.2014 20:15
Foto

K40a17r69e86l 62B76o29h50á51č36e77k 1321257706494

:)) No...copak jsi neslyšel nikdy obecnou otázku ve smyslu...tak kdy na to doma vlítnete?:))

0/0
28.7.2014 20:19
Foto

M97y53š20á90k 32K22a84b40i27r 8252770387

Slyšel. Ptaj se mě na to obden a cpou mi při tom do ruky vařečku...

+1/0
28.7.2014 20:42
Foto

K30a23r90e94l 49B96o62h15á24č10e56k 1341187616914

;-D A není to s vařečkou úchylné?:))

+1/0
28.7.2014 20:51
Foto

M10y94š72á80k 88K88a24b25i62r 8662380967

Pakliže se uchylujete ve spižírnu, tak nikolivěk. 

;-D

+2/0
28.7.2014 21:33

P11a55v75l51a 71C83t47i98b36o59r41o38v35á 2610643357

V kuchynce pro Barbie budes vypadat jako nezmezrosexualizovanej Ken, ty patris do kuchyne lidskych rozmeru!!!

0/0
29.7.2014 23:22

M97a96r85t81i69n 29K83a45v54k44a 4886491162972

Hermoš na gril patří a to nejsem zrovna zastánce tepelně upravovaných sýrů. 

Nejraději mám sýr jen tak s hroznovým vínem a skleničkou vína :)

0/0
28.7.2014 15:14
Foto

M37y21š98á60k 58K47a57b84i49r 8702620647

Anketa: 

Co je hermoš? 

A) hermelín

B) hermafrodit

C) kolega Hermánek

Znáte moje ankety? ;-);-)

+2/0
28.7.2014 17:29
Foto

M49y62š43á54k 36K33a87b27i64r 8802550367

http://www.kabir.cz/anketa/

0/0
28.7.2014 17:31

P81e70t40r 96K37o94l97á91ř 4388315135278

Zdar ve spolek, vypadá to skvěle, určitě vyzkouším. Na oplátku dám do placu taky jednu vychytávku na grilovaný hermoš. Připravíme si nějakou zeleninku, dresingy a jiné pochutiny. No a samotný hermelín dáme jen tak na gril, bez alobalu, bez ničeho. Můžeme ho potírat nějakým pajcem, každý podle libosti. Je potřeba ho často obracet a hlídat. Jakmile se začne nafukovat a hrozí že exploduje, sundáme ho z grilu, chvilku počkáme a potom sežereme. Nemusíte mít strach že vyteče a ta očazená kůrka je luxusní. Dobrou chuť.R^

0/0
28.7.2014 14:45
Foto

M35y10š16á86k 49K22a45b21i16r 8642440817

Hezkýýý! Tak to já příště zkusím. A budu si to pajcovat tím chilli medem. A pak dám vědět ;-)

0/0
28.7.2014 14:59
Foto

J20a88r61o25m27í79r 72Š56i64š72a 3780873171607

udělalej si smaženou tlačenku, ja výborná.:-)

0/0
28.7.2014 14:33
Foto

M57y54š71á70k 35K27a58b26i29r 8352270107

To je legrace nebo dovopravdicky...? 8-o

0/0
28.7.2014 14:41

M76a52r44t44i29n26a 36T57r85o47j43a81n73o57v58á 5563618625

Myšáku, nesmíš každýmu na všechno nalítnout, smažená tlačenka je pěknej humáč, spočívající v tom, že ten ztuhlej sulc se vlivem smažení rozteče, vyteče ven a následně rozmáčí tu obálku...

+1/0
28.7.2014 14:44
Foto

M31y27š79á88k 64K90a48b45i38r 8262330937

Ani když se to zahustí strouhaným parmazánem...? To by z toho mohl bejt blivajz, ale aspoň sýrovej! :-)

+1/0
28.7.2014 14:58
Foto

K69o35u97t26k13o29v21á 30H52e61l60e59n73a 4196217899950

Kabire, jestlipak víš, že původní trojobal na vídeňský řízek se skládal z mouky vajec a parmazánu? Žádná strouhanka tam nebyla;-)

0/0
28.7.2014 15:09
Foto

J76a68r12o64m65í14r 98Š30i86š87a 3520953831867

pani Martina má polopravdu...je to výborný, ale je pravda, že se to může rozběhnout....nutná opatření...

1.dvojobal

2.ponechat střevo

3.hodně masitá mozaika

4.hlídat:-)

mám to za sebou....jen...nechal jsem tam střevo z igelitu:-)

+1/0
28.7.2014 15:12

M19a34r91t77i17n83a 56T54r38o45j41a20n68o66v30á 5243548795

Já to znám pouze v té mnou popisované variantě, vidělo jsem to víckrát a vždy to bylo mírně řečeno nechutné. A přiznám se, že nechápu smysl toho, tlačenku smažit. Mám-li chuť na vepřové smažené, učiním klasický řízek z krkovice. Mám-li chuť na tlačenku, vezmu kus dobré tlačenky (ideálně domácí) a jemně dochutím octem a bohatě posypu cibulí... Tyhle hybridy zavánějí babicovitostí, krása je v jednoduchosti a kvalitě výchozího materiálu...:-) Ovšem, jak známo, de gustibus non est disputandum.

+1/0
28.7.2014 15:26
Foto

J57a49r60o57m30í38r 13Š31i97š95a 3250413671337

vidět je málo...třeba i ochutnat.:-)

0/0
28.7.2014 16:08

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz