Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chtěl jsem napsat něco vtipnýho, ale nic mě nenapadá, myslíš, že se to po konzumaci takto upraveného Čendy zlepší?...

0 0
možnosti
Foto

Po konzumaci? Určitě...Mně jse vždycky líp, když mám plný břicho. Není totiž nic horšího, než hladová myš. :-)

0 0
možnosti

M76i14c48h26a54l 88R29y80b70a

19. 3. 2013 21:49

Myš....hlodavec.....králík....česnek.....

Děsím se toku svých myšlenek  ;-(

0 0
možnosti
Foto

Aby příště nebyl Kabir na česneku... :-)

1 0
možnosti

Super nápad - jde to i na grilu? Miluju tě, Kabire, s tím alobalem na hlavě jsi neodolatelný! VR^:-)

0 1
možnosti

M19i52l89a69n 22V61e60l10k42ý

19. 3. 2013 23:58

To se při tom grilování nenajde žádnej trouba?

0 0
možnosti
Foto

Znám... dělám... super!R^ karma.

1 0
možnosti

Doporučuju dozmačkat do brkaše, spolu se spoustama másla. Z brkaše se tak stane mana nebeská. Když se ovšem ovládnete a pečený česnek nesežerete dřív, než se dovaří brambory. Jo a u téhle úpravy je důležité, jestli vezmete čínu, nebo tuzemáka, protože všechny ty pachutě a pasmrady z číňana touhle úpravou ještě vyniknou a kazí dojem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1155x
Jsem slušňák. Je slušné se na začátek představit a říct o sobě pár věcí, abych zamezil nejrůznějším mediálním spekulacím.
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!

Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz