Diskuse
Kabirův pečený česnek Čeněk
Děkujeme za pochopení.
F37r38a87n81t31i61š38e37k 67F25l15í18s40e29n67s27k56ý
Chtěl jsem napsat něco vtipnýho, ale nic mě nenapadá, myslíš, že se to po konzumaci takto upraveného Čendy zlepší?...
M30y54š48á34k 10K83a66b35i31r
Po konzumaci? Určitě...Mně jse vždycky líp, když mám plný břicho. Není totiž nic horšího, než hladová myš.
M76i14c48h26a54l 88R29y80b70a
Myš....hlodavec.....králík....česnek.....
Děsím se toku svých myšlenek
T83i84n54a 11S11o91l36a49n88o20v55á
Super nápad - jde to i na grilu? Miluju tě, Kabire, s tím alobalem na hlavě jsi neodolatelný!
M19i52l89a69n 22V61e60l10k42ý
To se při tom grilování nenajde žádnej trouba?
M59i17c31h98a35l 41T76e15s79a73ř
Doporučuju dozmačkat do brkaše, spolu se spoustama másla. Z brkaše se tak stane mana nebeská. Když se ovšem ovládnete a pečený česnek nesežerete dřív, než se dovaří brambory. Jo a u téhle úpravy je důležité, jestli vezmete čínu, nebo tuzemáka, protože všechny ty pachutě a pasmrady z číňana touhle úpravou ještě vyniknou a kazí dojem.
- Počet článků 97
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1155x
Jsem myš. Myš domácí, pro zástupy milovníků latiny „mus musculus“, žádná krysa, žádnej potkan nebo nedej bože „myš vulkánská – mus vulcani“
Jsem někdo, kdo se rozhodl vyjít se svým kožichem na trh a kdo chce kousek dál od něj zapálit novou pochodeň.
Jsem někdo, kdo nikdy nechtěl psát myší. Jsem Kabir!
Více o mně najdete na mém webu www.kabir.cz